Nieuwe werking binnen onze praktijk

Nieuwe werking binnen onze praktijk

Belangrijke Mededeling: Veranderingen in onze praktijk na het vertrek van Dr. Van Baelen

 

Door het vertrek van Dr. Van Baelen in september 2024, is onze wachtlijst aanzienlijk langer geworden.  We hebben daarom een nieuw systeem ingevoerd om u zo efficiënt mogelijk te blijven helpen.

We werken voortaan zonder telesecretariaat en geven de voorkeur aan rechtstreeks contact via onze website. 

U kunt zich eenvoudig aanmelden met uw rijksregisternummer. Na het inloggen kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals:

  • Een afspraak maken
  • Voorschriften aanvragen
  • Dringende problemen melden
  • Een afspraak annuleren
  • Een vraag stellen aan de dokter

Uw aanvraag komt direct bij ons binnen en wordt binnen twee weken beantwoord. 

Controleer goed of uw e-mailadres correct is ingevuld, aangezien we daarop onze antwoorden versturen.

Telefonisch zijn we enkel bereikbaar op maandag van 09:15 tot 10:00 uur, met uitzondering van vakanties en congresdagen.

 

Ons medisch team bestaat momenteel uit vier artsen:

  • Dr. Swevers (dermatoloog): Verzorgt de algemene consultaties. Chirurgische ingrepen worden momenteel uitgevoerd door Dr. Vanneste en Dr. De Boer om de wachtlijsten te beperken.  En dus niet meer door Dr. Swevers zelf.
  • Dr. Valérie Vandersleyen (dermatoloog): Houdt zich bezig met algemene en dringende consultaties.
  • Dr. Annelies Vanneste (dermato-chirurg): Voert grotere chirurgische ingrepen uit in onze praktijk en verzorgt ook de dringende consultaties.
  • Dr. De Boer (huisarts): Vanaf september 2024 versterkt Dr. De Boer ons team. Tijdens haar opleiding ontwikkelde ze een bijzondere interesse in kleine chirurgische ingrepen en sindsdien heeft ze deze vaardigheid verder verfijnd. In 2024 heeft ze zich gespecialiseerd door extra stages bij de chirurgie-afdeling van het H. Hart Ziekenhuis in Leuven. Elke donderdag zal Dr. De Boer in onze praktijk aanwezig zijn voor het uitvoeren van chirurgische ingrepen, het verwijderen van wratjes en huidaanhangseltjes, het bevriezen van vlekjes, lunch time peelings en het nemen van biopsies.

Wachttijden huidscreening

Ondanks onze inspanningen is er momenteel een lange wachtlijst voor een reguliere huidscreening. Mocht u als patiënt sneller geholpen willen worden, dan verwijzen wij u graag door naar een van onze collega’s in de buurt. U kunt hiervoor het aanvraagformulier op onze website invullen.