Welkom op de website van Dr. A. Swevers en Dr. J. Werbrouck

Welkom op de website van Dr. A. Swevers, Dr. Lien Mestach en Dr. J. Werbrouck, huidartsen te Oud-Heverlee.

Dr. Mestach studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2014 met grootste onderscheiding promoveerde als arts. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in dermatologie en venerologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven op de dienst dermatologie o.l.v. Prof. Dr. M. Garmyn. Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2018.  Dr. Mestach is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en The European Academy of Dermatology and Venereology.   

Dr. Swevers studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2006 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in dermatologie en venerologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven op de dienst dermatologie o.l.v. Prof. Dr. M. Garmyn. Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2010.  Dr. Swevers is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en The European Academy of Dermatology and Venereology.   Zij is werkzaam als staflid in het Heilig Hart Ziekenhuis te Leuven en was ook verbonden met het MCH, medisch centrum voor huisartsen.    

Dr. Werbrouck studeerde geneeskunde aan de KULAK (Kortrijk) en vervolgens aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2012 met grootste onderscheiding promoveerde als arts.  Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in dermatologie en venerologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven op de dienst dermatologie o.l.v. Prof. Dr. M. Garmyn.  Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2016.   Dr. Werbrouck is lid van de Belgische beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie.

              

Mededelingen

OPGELET 

Vanaf juli zal Dr. Werbrouck tijdelijk verhuizen naar Canada. 

Wij danken haar voor haar toegewijde zorg en inzet voor onze patiënten en wensen haar veel succes!

Vanaf augustus verwelkomen wij Dr. Lien Mestach.  

Gepost op 30-05-2018

Boek uw afspraak

Alle raadplegingen zijn na afspraak.
Je kan telefonisch of online een afspraak maken.

Online

Via online agenda

Boek afspraak

Hoe werkt dit?

Telefonisch

Via ons vast nummer

Tel. 016 417 617

Plan uw route

Dermatologie Dr. A. Swevers en Dr. J. Werbrouck
Groenstraat 3, 3050 Oud-Heverlee

Bekijk de routebeschrijving